KIZOOM
OnderwijsZorgTeam maakt deel uit van KIZOOM, het centrum voor diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. Meer weten? Ga naar www.kizoom.nl.

"Je hoeft niet alles alleen te doen: OnderwijsZorgTeam luistert, kijkt, denkt mee, begrijpt én verbindt." (Marieke − speltherapeut Spelend Groeien)

In de zorg draait het om slim en krachtig samenwerken: in ons geval in het belang van het kind. OnderwijsZorgTeam bestaat uit orthopedagogen, psychologen en hoogbegaafdheidsspecialisten, maar werkt daarnaast ook samen met huisartsen en andere zorgverleners: misschien ook wel met ú! Wij hechten waarde aan een groot netwerk, zodat we elk kind een passende oplossing kunnen bieden. Laten we daar samen voor ZORGEN.

Samen!
OnderwijsZorgTeam werkt nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners. Regelmatig verwijzen zij kinderen en jongeren naar ons door. Bijvoorbeeld voor onderzoek of behandeling. Maar soms gaat het ook andersom: dan zoeken wij specifieke zorg voor kinderen. Dit gaat altijd in goed overleg met het kind, de ouders en de school.

Wij bieden...
OnderwijsZorgTeam verdiept zich in het kind, met een sterke focus op zijn of haar ontwikkelingsbehoeften. Dit gebeurt vanuit een huiselijke, warme en geborgen setting. Met liefde voor het kind, zorg voor de ouders en in goed overleg met de school en eventueel andere zorgverleners. Bekijk wat wij voor kinderen en jongeren kunnen betekenen.