KIZOOM
OnderwijsZorgTeam maakt deel uit van KIZOOM, het centrum voor diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. Meer weten? Ga naar www.kizoom.nl.

"Dankzij OnderwijsZorgTeam: erkenning voor onze zoon én de juiste begeleiding op school en thuis."(Wendy en Peter)

Als ouder wilt u maar één ding: het allerbeste voor uw zoon of dochter. Op het moment dat u merkt en voelt dat het niet goed gaat met uw kind, begint de zoektocht naar een oplossing. Maar die is niet altijd eenvoudig te vinden. Soms is hulp van buitenaf nodig. OnderwijsZorgTeam staat voor u klaar.

Bel ons gerust
Heeft u als ouder/verzorger zorgen om uw kind? Signaleert u problemen: thuis, op school of in de directe omgeving? Heeft u vragen over de opvoeding? Weet dat u altijd bij ons terechtkan. Neem vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van een telefonisch introductiegesprek of persoonlijk adviesgesprek kunnen wij de situatie direct beoordelen, de hulpvraag in beeld brengen en, indien nodig, het behandeltraject starten.

Wij bieden...
OnderwijsZorgTeam verdiept zich in uw kind, met een sterke focus op zijn of haar ontwikkelingsbehoeften. Dit gebeurt vanuit een huiselijke, warme en geborgen setting. Met liefde voor het kind en zorg voor u, de ouder(s). Uw kind staat centraal, maar we betrekken u (en vaak ook de school) zoveel mogelijk bij de hulpverlening. U houdt de regie. Wat kunnen wij voor uw kind betekenen?

Aanmelding en vergoeding
U kunt uw kind zelf aanmelden voor onderzoek, behandeling en opvoedingsondersteuning.

Goed om te weten:

  • Voor onderzoek en behandeling is een verwijzing van de huisarts, GGD-arts, specialist óf een indicatie van de frontlijn/toegang in de negen gemeenten Midden-Brabant (Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk) nodig.
  • De verwijzing is nodig om de kosten bij de gemeente te declareren.
OnderwijsZorgTeam: "Als je één wens mocht doen, wat zou je dan wensen?"
Kind: "Dat ik hier nog een keertje mag komen spelen en werken..."