KIZOOM
OnderwijsZorgTeam maakt deel uit van KIZOOM, het centrum voor diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. Meer weten? Ga naar www.kizoom.nl.

"Kundig, energiek en gepassioneerd: OnderwijsZorgTeam is al jaren een verrijking voor de leerlingen en het team van onze school." (Marlon − SBO Het Zilverlicht)

Een goede school toont grote betrokkenheid bij de leerlingen en signaleert tijdig wanneer er iets speelt bij een kind. Soms beschikt een school zelf over de middelen om een kind te helpen, maar soms is er behoefte aan extra ondersteuning. Schakel dan de hulp van OnderwijsZorgTeam in. Wij staan klaar voor alle betrokkenen: kind, ouders en school.

Bel ons gerust
Heeft u zorgen over een leerling? Signaleert u problemen op school of spelen er mogelijk moeilijkheden thuis? Heeft u vragen over de begeleiding van het kind? Over het leertraject? Neem dan gerust contact met ons op. Aan de hand van een telefonisch introductiegesprek of een persoonlijk adviesgesprek kunnen wij de situatie direct beoordelen, de hulpvraag in beeld brengen en, indien nodig, het behandeltraject starten.

Wij bieden...
OnderwijsZorgTeam verdiept zich in uw leerling, met een sterke focus op zijn of haar ontwikkelingsbehoeften. Dit gebeurt vanuit een huiselijke, warme en geborgen setting. Met liefde voor het kind, zorg voor de ouders en in goed overleg met uw school. Het kind staat altijd centraal, maar we betrekken het thuisfront en de school zoveel mogelijk bij de hulpverlening. Wat kunnen wij voor úw leerling betekenen?

Goed om te weten voor ouders/verzorgers:

  • Voor onderzoek en behandeling is een verwijzing van de huisarts, GGD-arts, specialist óf een indicatie van de frontlijn/toegang in de negen gemeenten Midden-Brabant (Tilburg, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk) nodig.
  • De verwijzing is nodig om de kosten bij de zorgverzekeraar te declareren.